Замовити
Х

Не маєте часу або бажання займатися пошуком Вашого туру?
Довірте це нам, надіславши повідомлення.





Ви вже плануєте свою подорож?
Х

Заповніть, будь ласка, форму замовлення туру, обов'язково вказавши Ваш номер телефону. Ми найближчим часом зв'яжемося з Вами для подальшої роботи за запитом. Дане замовлення Вас ні до чого не зобов'язує, а лише спрощує роботу менеджера. Ваші побажання не залишаться без уваги.









Х

Заповніть, будь ласка, форму замовлення туру, обов'язково вказавши Ваш номер телефону. Ми найближчим часом зв'яжемося з Вами для подальшої роботи за запитом. Дане замовлення Вас ні до чого не зобов'язує, а лише спрощує роботу менеджера. Ваші побажання не залишаться без уваги.









Отримуйте спеціальні пропозиції
від Компаса першими!
Х

Кращі гастрономічні тури Європи

Гастрономічні тури в Європу. Турагенція Компас.

Пропонуємо вирушити до Європи. Італія, Португалія, Франція, Бельгія і Великобританія чекають на вас. Дізнайтесь, як там зустрічають і чим пригощають гостей.

ФЛОРЕНЦІЯ. Уроки італійської кухні.
Флоренція – це місто-музей, розташоване на річці Арно, адміністративний центр Тоскани. А ще Флоренція – кулінарна столиця Європи.

Програма туру:
• Відвідування ресторану класичної кухні в готелі Enoteca Pinchiorri – рахунок близько 170 євро. Ресторан креативної кухні Oliviero – рахунок близько 52 євро. Ресторан традиційної кухні Pane e Vino – рахунок близько 37 євро.
• Прогулянка містом, відвідання садів Флоренції і урок приготування домашньої пасти (тортелліні, тальятеллі, равіолі). Крім моделювання пасти різних форм і розмірів ви дізнаєтесь багато про італійські соуси. Майстер-клас проводиться італійською та англійською мовами. Після закінчення ви зможете смачно пообідати, запиваючи власноруч приготовану пасту тосканским вином.
• Вільний час, який ви маєте право витратити так, як забажаєте.
• Майстер-клас шеф-кухаря Villa San Michele Аттіліо Ді Фабріціо. Villa San Michele – колишній монастир, оточений лимонними деревами і садами. Урок включає в себе приготування страв тосканської кухні, брошуру з рецептами, спеціальний фартух, а також дегустацію місцевих тосканських вин.

ІСКЬЯ. Відпочинок на термальних курортах та майстер-класи середземноморської кухні.
Острів Іскья – найбільший острів неаполітанської затоки. Він оточений Тірренським морем і на ньому знаходяться три вулкани і знамениті термальні джерела «Сади Еден».

Програма туру:
• Вільна прогулянка по Неаполю.
• Переїзд на Іскью і поселення в готелі.
• Кулінарний майстер-клас від шеф-кухаря готелю Parco Smeraldo Terme. Ви будете вчитися готувати пасту і картоплю з копченим проволо (сир). Також до програми входить приготування кролика з картоплею і розмарином, а на десерт – листкові тістечка сфольятелле.
• Продовження майстер-класу традиційних страв Іскьї – сарта з рису, печеня по-неаполітанськи і знову сфольятелле!
• Також у вас буде можливість у вільні дні просто гуляти по острову, відвідати термальні джерела, зазирнути до SPA-салонів і побачити знаменитий ботанічний сад.

По винних дорогах БОРДО.
Франція відома своїми вишуканими стравами, вином і сирами. А Бордо – один з найвідоміших виноробних регіонів в світі.

Програма туру:
• Єкскурсія по місту.
• Обіди в ресторанах з зірками Мішлен на вибір.
• Відвідування виробництва елітних вин «Mouton Rothschild» з оглядом виноробні та погребів, дегустація.
• Прогулянка по «дорозі вин» Сент-Емільон.
• Поїздка на атлантичне узбережжя до Côte d’Argent, дегустація білого вина і устриць.
• Поїздка по «дорозі вин» Сотерну.
• Подорож до міста Коньяк.

Винно-гастрономічний тур до ФРАНЦІЇ.
Ще один тур до Франції, але на цей раз більш гастрономічний з майстер-класом з приготування страв французької кухні.

Програма туру:
• Прогулянка по Ніцці.
• Відвідування ринку на проспекті Солей, дегустація французьких тістечок.
• Відвідування млина оливкового масла, дегустація французьких закусок.
• Винний тур до Шатонеф дю Пап з дегустацією вина, дегустація вин в Папському палаці, відвідування шоколадної фабрики.
• Майстер-клас з приготування страв французької кухні.
• Екскурсія до старого міста «Гастрономічний Марсель». Дегустація стандартних страв: сир, устриці, випічка, шоколад і пастис.

Екскурсійний гастрономічний тур вся ПОРТУГАЛІЯ.

Програма туру:
• Екскурсія по Лісабону. Обід в національному ресторані з фадо і фольклором.
• Переїзд до міста Куімбра. Обід в Меальяда – місце, знамените стравою з молочного поросяти, який подається зі спеціальним білим шипучим вином, виробленим в цьому районі.
• Дегустація портвейну в льохах.
• А також багато прогулянок і обідів в невеликих затишних ресторанчиках з місцевою кухнею.

БЕЛЬГІЯ. Солодка подорож з майстер-класом приготування шоколаду.
Ця подорож – квиток до раю для всіх ласунів і шоколадоголіков. Хочете дізнатися секрети приготування бельгійського шоколаду, приготувати трюфелі і спробувати шоколад з фіалками? Тоді вам точно сподобається цей тур!

Програма туру:
• Відвідування музею шоколаду Choco-story та участь в одному з майстер-класів з приготування шоколаду. Майстер-клас «Від бобу до шоколадного напою», під час якого вас навчать готувати справжнісінький і правильний шоколадний напій. Тривалість – 2 години.
• Майстер-клас «Праліне і трюфелі», протягом якого ви дізнаєтеся про різні типи шоколаду, приготуєте трюфелі, праліне і черепашки. Тривалість – 3 години.
• Відвідування шоколадних ательє.
• Відвідування музею шоколаду ESPACE PLANETE. Під час відвідування цього музею ви дізнаєтеся все про шоколад, його історію та розвиток шоколадної культури. І у вас буде можливість спробувати, можливо, самий незвичайний шоколад у вашому житті – шоколад з чебрецем, шоколад з перцем-чилі і шоколад з фіалками.
• Відвідування різних шоколадних магазинів.

Гастрономічні вихідні в ЛОНДОНІ – школа LEITHS.
За британською кухнею склалася репутація не дуже витонченою, але і там ви можете знайти дуже цікаві страви, які напевно припадуть вам до душі.

Програма туру:
• Відвідування ринку Borough Market.
• Одноденні кулінарні курси в одній з кращих кулінарних шкіл Лондона – школі їжі і вина LEITHS. У програму майстер-класу виходить приготування таких страв: смажена бараняча нога, смажена картопля по-французьки, смажені кабачки, м’ятний мус, підлива з портвейном і тістечко Шантіллі.
• Майстер-клас «Ретро пудинг»: повітряне бізе з сицілійським лимоном і вершковим морозивом з фруктами, пудинг із замороженою малиною, профітроль з шоколадом і заварним кремом ганаш.


Шановні друзі!

На нашому сайті Ви можете on-line в будь-який час
доби або з нашою допомогою в офісі агенції :

З нами – краще!

error: Content is protected !!